U krijgt toegang tot de registratiepagina

Klik op deze knop om te starten:

U arriveert op de registratiepagina. Vul het volgende formulier in om toegang aan te vragen:

Als uw federatie feitelijk verenigingen goedkeurt, vindt u het selectievakje aan “we zijn een feitelijke vereniging". Als uw federatie niet toestaat, wordt deze mogelijkheid niet weergegeven.

Klik op „toestemmen en start“

Zodra de toegang is gevraagd,

• Uw toegang is onmiddellijk worden doorgegeven per email naar uw federatie die zal zo spoedig mogelijk goedkeuren

• U ontvangt dan een email met een link om te autheticeren en zo bewijzen dat je hebt toegang tot het e-mailadres dat u opgeeft.

U zult aankomen op  GDPRfolder die er als volgt uitziet :